Sparer opp til 60 prosent strøm med Lyse

6/8/24
Kundecaser
6/8/2024

Da elektrobedriften Tjøme-El skulle bytte gamle lysstoffrør på eget kontor til fordel for LED-lamper, valgte de å teste ut Lyse fra lampeserien Lit by Cardi. Erfaringene er gode, nå anbefaler de produktet til kunder innen industri- og kontorsegmentet.

Kristoffer Åkvik er daglig leder i Tjøme-el, en elektrobedrift med mesteparten av kundene på Nøtterøy og Tjøme. Bedriften har fire montører og en lærling i staben. Det er fullt opp med serviceoppdrag når sommerturistene begynner å innta hyttene sine.

- I tillegg har vi en del prosjekter som hytter og noen eneboliger, både rehabilitering og nybygg, ofte i lag med flere snekkere som vi jobber tett med, forteller Åkvik.

Før og etter. De galme bøttelampene ble byttet ut med lavtbyggende LED lamper.

Da seks gamle bøttelamper med kompaktrør skulle byttes på kontoret i Østveien 529 på Tjøme, fikk han tilbud fra Sonepar på LED-lampen Lyse, fra Lit by Cardi. Det ga så mye mersmak at han trygt anbefaler produktet til egne kunder.

- Vi kjørte en test her på kontoret, pris og kvalitet er det ikke noe å si på. Monteringen er veldig enkel og praktisk, med mulighet for både fasttilkobling og bruk av fjærene som fulgte med. Lampen gir godt lys og bra lysmengde med mulighet for å dimme og justere fargetemperaturen. Lampen kommer i hvit utførelse, men man kan enkelt skifte farge til sort ved å klikke på en magnetisk stål-ring. Det er en fiffig løsning som gir ekstra bonuspoeng, sier Åkvik.

Han har også valgt å teste Lyse hos en kunde, og responsen er god.

- Kunden er veldig fornøyd, både med pris og utseende. Dette er et produkt som vi kommer til å fortsette å jobbe med. Vi ser at kundene innen industri- og kontorsegmentet kan få veldig god bruk for disse lampene, sier han.

“Plugge ut og plugge inn”

Tjøme-el har begynt å teste ut levering og nattlevering fra Sonepar, og erfaringene er positive så langt. Det er avdelingsleder i Sandefjord Christoffer Njåstad, som betjener kunden på Tjøme: Han er glad for de gode tilbakemeldingene:

- I lampeserien Lit by Cardi har vi mange rimelige lamper, som enkelt kan erstatte gamle lysstoffrør, med en-til-en-skifte. Lampene gir mulighet for strømbesparelser på opp til 60 prosent. Lyse er et rimelig og godt alternativ, som ikke krever stor omkobling for å fungere. Det er rett og slett bare å “plugge ut og plugge inn”. Lyse finnes i to varianter, liten og stor, som dekker så å si alle dimensjoner av bøttelamper, sier Njåstad, som merker god pågang etter led-armaturer.

- I og med at kompaktrørene gikk ut av produksjon for et år siden, forventer vi et stort behov for utskifting til LED-armaturer i tiden fremover. Dette er et veldig viktig og bra energisparetiltak og en lavthengende frukt som gir god besparingseffekt på strømregningen.

RASKT FARGESKIFTE: Lyse kommer i hvit utførelse, men man kan enkelt skifte farge til sort ved å klikke på en magnetisk stål-ring.

Flere artikler i denne kategorien